send link to app

Fake Call Prank


カジュアル
無料

Arep kanca-kanca mikir sampeyan sing njupuk telpon penting lan sampeyan isih seneng wong liwat selebriti Kaya Presiden utawa selebriti liyane?Caller palsu mbantu pilih panelpon saka dhaptar kontak, utawa ketik kontak anyar. Siji uga bisa milih wektu kanggo nelpon lan nyetel munggah sawetara telpon palsu kanggo timing beda.
"Record swara" fitur ngijini sampeyan kanggo ngrekam swara panelpon palsu. Swara sing wis direkam iki bisa diputer kanthi otomatis nalika sampeyan bakal njaluk telpon.
Cara kerjane:1. Pilih sampeyan arep kanggo simulasi: No. Palsu utawa SMS palsu.2. Set Name, telephone lan photography.3. Record swara: swara bisa diputer kanthi otomatis nalika sampeyan angkat telpon.4. Tulis Pesen SMS dhewe for Fake Chat.5. Pilih wektu tundha wektu kanggo nampa No. palsu utawa SMS palsu.6. gemblung kanca !!!
Apa nggunakake app Palsu No. prank kita.?✔ Palsu telpon free. Iku bakal tansah dadi free.✔ Sampeyan bisa nggawe Palsu SMS chatting lan bodho kanca-kanca.✔ Sampeyan bisa nggawe panggilan palsu kabeh pengin lan nampa SMS palsu.✔ Palsu No. & SMS palsu dianggo malah offline uga.✔ Kita bakal nganyarake aplikasi ajeg.
Lan prank aplikasi kanggo wong bodho kanca-kanca!